Meille päiväkotilaiseksi?


Hae hoitopaikkaa Pitkäniemen päiväkodista

Hae lapsellesi varhaiskasvatuspaikkaa Pitkäniemen päiväkodista! Hoitopaikkaa haetaan suoraan päiväkodista hakemuksella, jonka voi ladata tästä.  Lomake lähetetään päiväkodin johtajalle katja.koppelojarvi@pitkaniemenpaivakoti.fi.

Kun myönteinen hoitopaikkapäätös on tullut, perheet Nokialta, Tampereelta, Pirkkalasta tai Ylöjärveltä, voivat hakea omasta kunnastaan palveluseteliä. Palveluseteli on rahanarvoinen maksusitoumus, jonka tavoitteena on edistää kuntalaisten valinnanvapautta ja mahdollisuuksia hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta.

Meiltä voit hakea päivähoitopaikkaa ympäri vuoden. Voit myös varata meille tutustumiskäynnin, jolloin pääset näkemään Pitkäniemen päiväkodin miljöön ja tapaamaan päiväkotimme henkilökuntaa ja lapsia. 

Pitkäniemen päiväkoti on yksityinen, päiväkotiyhdistyksen ylläpitämä päiväkoti, jossa vanhemmat pääsevät vaikuttamaan lastensa hoitoon. Päiväkodin vahvuuksia ovat kodinomaisuus ja yhteisöllisyys. Pitkäniemen päiväkodissa henkilökunnan osaaminen ja ainutlaatuinen toimintaympäristö mahdollistavat paneutumisen ympäristökasvatukseen pienimmistä lapsista alkaen.

Tervetuloa mukaan seikkailuun!