Meidän päiväkoti


Toiminnan takana päiväkotiyhdistys

Pitkäniemen päiväkoti on perustettu vuonna 1967 Pitkäniemen sairaalan henkilökunnan toimesta. Päiväkoti toimi alunperin henkilökunnan lasten hoitopaikkana, jonka jälkeen olemme toimineet Nokian kaupungin ostopalvelupäiväkotina ja Kelan yksityisen hoidon tuella. Toiminnallamme yhdistyksenä on siis pitkät perinteet ja nyt olemme yksityinen palvelusetelipäiväkoti.  

Toiminnassamme olemme pitäneet aina tärkeänä vanhempien luontevaa yhteistyötä sekä päiväkodin henkilökunnan että toisten perheiden kanssa.

Toiminnan takana päiväkotiyhdistys

Yhdistyksen, ja siten koko päiväkodin, hallinnosta vastaa lasten vanhemmista koostuva hallitus. Vanhemmilla on päiväkodissamme ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen ja oman lapsen arkeen päiväkodissa.

Pitkäniemen päiväkotiyhdistyksen jäseneksi liitytään automaattisesti päivähoitosuhteen alkaessa. Yhdistyksen vuosikokous pidetään syksyisin, johon kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita.

Päiväkotiyhdistyksen hallitus

Päiväkotiyhdistyksen hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa käsittelemään päiväkotitoimintaan liittyviä asioita, kuten talous- ja henkilöstöasioita, viestintää tai yhdistyksen tapahtumia.

Päiväkotimme johtaja toimii hallituksen sihteerinä, ja lisäksi kokouksiin osallistuu henkilökunnan edustaja ja rahastonhoitaja. Hallituksen jäsenten toimikausi kestää kaksi vuotta. Joka toisessa vuosikokouksessa erovuorossa on neljä jäsentä ja joka toisessa kolme.

Pitkäniemen päiväkotiyhdistyksen hallituksen jäsenet toimintakaudella 2023-2024

Puheenjohtaja: Johanna Pulla
Varapuheenjohtaja: Tia Viskari 
Jäsenet: Hertta Taipale, Miikka Haapa-aho, Jaana Leskinen, Sanna-Kaisa Koivunen, Laura Eve
Sihteeri:
Pitkäniemen päiväkodin johtaja Katja Koppelojärvi
Rahastonhoitaja: Juuso Kiiveri, Faktucon Oy

Yhteydenotot:
Sihteeri: katja.koppelojarvi (at) pitkaniemenpaivakoti.fi, p. 040 743 0226
Puheenjohtaja: johanna.tp.pulla (at) gmail.com